Centrum Sztuk Zdrowotnych
Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej

   wersja do druku 
Strona glówna » Szkolenia, kursy dietetyki  chińskiej medycyny i pięciu przemian » 2010r. 20 XI Tadeusz Bylica, Pięć przemian w  kuchni - kurs gotowania zgodnie z  naturą » Jadłospis 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

ZACZYNAMY W  PAŹDZIERNIKU 2017: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

JADŁOSPIS NA WARSZTAT

Pięć przemian w  kuchni - kurs gotowania zgodnie z   naturą

Warszawa 20-21.11.2010

Sobota

Obiad
1. Zupa z  dyni pikantno-kwaśna.
2. Placki z  ziarnem orkiszu w  sosie paprykowym
3. Blanszowana biała rzodkiew
4. Deser – szarlotka na sucho
5. Kawa po chińsku

Niedziela

Śniadanie
1. zupa z  kaszy jaglanej z  mlekiem migdałowym i  śliwkami.
2. Masło ziołowe
3. Dżapaty wieloziarniste
4. Pasta z  brązowej soczewicy + ogórek kiszony
5. Herbata zimowa

Obiad
1. Zupa z  awokado
2. Zapiekanka z  kaszy gryczaniej z  jajkiem
3. Brokuły w  sosie beszamelowym
4. Kiszona kapusta z  imbirem
5. Deser – banany w  cieście
6. Kawa zbożowa