www.CentrumSztukZdrowotnych.pl
Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej

   wersja do druku 
Strona glówna » Szkolenia, kursy dietetyki  chińskiej medycyny i pięciu przemian » 2011r. 12-13 III Tadeusz Bylica. Gotowanie według pięciu przemian, poznanie i korekta karmy » Jadłospis 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

Ile to jest?
Pięćdziesiąt jeden minus dwadzieścia osiem
ZACZYNAMY W  PAŹDZIERNIKU 2017: prof. dr Sun PeilinTradycyjna Medycyna Chińska Warszawska Szkoła Akupunktury Klasycznej Medycyny Chińskiej, kurs trzyletni Warszawa X 2017 - VI 2020 r. Prowadzą: prof. dr  Sun Peilin, prof. dr. Wang Weixiang, prof. dr  Wang Tianjun. , więcej…

JADŁOSPIS na warsztat – Warszawa 12-13 III 2011r.

SOBOTA
Deser:
1. Ciasto daktylowo-pomarańczowe
2. Kawa po chińsku

Dania obiadowe lub całodobowe
1. Gołąbki inaczej
2. Zapiekanka pięciu smaków
3. Sałatka „Łąkowa”
4. Zupa „Bogów” w  10 min.
5. Surówka z  ananasa i  marchewki
6. Herbata zielona – prażona

NIEDZIELA
Śniadanie:
1. Mieszanka śniadaniowa „STAR”
2. Mleko migdałowe
3. Bigos wegetariański

Dania obiadowe lub całodobowe
1. Placek ziemniaczano-gryczany
2. Prasowanka wielowarzywna
3. Zupa krem z  selera w  15 min.
4. Mus morelowy
5. Herbata z  kopru włoskiego