Centrum Sztuk Zdrowotnych
Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej

   wersja do druku 
Strona glówna » Szkolenia, kursy dietetyki  chińskiej medycyny i pięciu przemian » 2011r. 12-13 III Tadeusz Bylica. Gotowanie według pięciu przemian, poznanie i korekta karmy » Jadłospis 
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email:

UWAGA: dla wygody Państwa, linki do opisów wszystkich naszych szkoleń, znajdują się na STRONIE GŁÓWNEJ, przy zdjęciach wykładowców. STRONA GŁÓWNA - kliknij tutaj, aby na nią wejsć… Dlatego nie mamy działu "kalendarium". Zapraszamy też na nasze strony na Facebooku: Szkoła, szkolenia  akupunktury i ziołolecznictwa Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, masaże, dietetyka, kursy, warsztaty - Jadłospis facebook.png Google+ Szkoła, szkolenia  akupunktury i ziołolecznictwa Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, masaże, dietetyka, kursy, warsztaty - Jadłospis google+.png

JADŁOSPIS na warsztat – Warszawa 12-13 III 2011r.

SOBOTA
Deser:
1. Ciasto daktylowo-pomarańczowe
2. Kawa po chińsku

Dania obiadowe lub całodobowe
1. Gołąbki inaczej
2. Zapiekanka pięciu smaków
3. Sałatka „Łąkowa”
4. Zupa „Bogów” w  10 min.
5. Surówka z  ananasa i  marchewki
6. Herbata zielona – prażona

NIEDZIELA
Śniadanie:
1. Mieszanka śniadaniowa „STAR”
2. Mleko migdałowe
3. Bigos wegetariański

Dania obiadowe lub całodobowe
1. Placek ziemniaczano-gryczany
2. Prasowanka wielowarzywna
3. Zupa krem z  selera w  15 min.
4. Mus morelowy
5. Herbata z  kopru włoskiego